Firestone Performer 85-90-95

Kapea rengasmalli ruiskutukseen ja kylvökoneisiin

•Suuri kantavuus
•Erinomainen suorituskyky tieajossa
•Erinomainen pito ja itsepuhdistuvuus
•Pitkä käyttöikä


Entistä parempi polttoainetaloudellisuus

Itsepuhdistuvan olkapalatekniikan ansiosta saavitetaan ylivoimainen pito, jolloin pystyt työskentelemään nopeammin ja säästämään siten aikaa ja polttoainetta.

Säästä työskentelyaikaa

Firestonen maataloustuotteet on suunniteltu tehostamaan maanviljelyä. Erinomainen pito ja itsepuhdistuvuus yhdistettynä raskaamman kaluston käyttöön tai suuremman kuorman kuljetuskykyyn auttaa säästämään aikaa huomattavasti. D/E-nopeusluokituksen renkailla voit ajaa tiellä suuremmilla nopeuksilla, jolloin aikaa säästyy entistä enemmän.

Sadon suojaaminen

Firestonella on kattava valikoima tuotteita, jotka on muokattu kutakin viljelymenetelmää varten. Kapeat riviviljelyrenkaat on suunniteltu estämään sadon ja kasvien juurien vaurioituminen, mutta ne ovat riittävän jämerät painavimmillekin säiliöille.


Erinomainen käsiteltävyys ja ajomukavuus

Optimoitujen olkapala- ja pintakuviomallien ansiosta Firestonen renkaissa on erinomainen pito pellolla ja käsiteltävyys tiellä. Ajettavuus ja jarrutusvaste ovat tarkat. Uudistettujen rengasrunkojen vaimennusominaisuudet ovat paremmat, jolloin ajossa tuntuu vähemmän tärinää ja melua.

Pitkä ja luotettava käyttöikä

Optimoitujen kumiseosten ja tehtävään sopivien ainutlaatuisten rakenteiden ansiosta Firestonen renkaat ovat erittäin kestäviä. Litteämmät ja leveämmät kosketuspinnat sekä optimoitu olkapalatekniikka jakavat paineen tasaisesti tien pintaan, jolloin rengas kuluu tasaisesti ja sen käyttöikä pitenee. Firestonen tuotteiden suorituskyky ei petä, vaikka rengas olisi osittain kulunut.

Suosittele meitä

Tuotehaku