Firestone Maxi Traction

Varastossa

0,01 €

Suunniteltu tehokkaita traktoreita, puimureita ja metsäkoneita varten

•Suunniteltu tehokkaita traktoreita, puimureita ja metsäkoneita varten
•Suuremmat kantavuus- ja nopeusindeksit
•Erinomainen pito, itsepuhdistuvuus ja ajomukavuus
•Pitkä käyttöikä ja tasainen kuluminen

Vähentää maaperän tiivistymistä


Firestonen erikoissuunniteltu runkorakenne on joustavampi, jolloin kosketuspinta on suurempi ja pyörän paine maata vaste on pienempi. Maaperän vähäisen tiivistymisen ansiosta sadot ovat suurempia, mikä antaa suuremman tuoton.

Entistä parempi polttoainetaloudellisuus

Itsepuhdistuvan olkapalatekniikan ansiosta saavitetaan ylivoimainen pito, jolloin pystyt työskentelemään nopeammin ja säästämään siten aikaa ja polttoainetta.

Säästä työskentelyaikaa

Firestonen maataloustuotteet on suunniteltu tehostamaan maanviljelyä. Erinomainen pito ja itsepuhdistuvuus yhdistettynä raskaamman kaluston käyttöön tai suuremman kuorman kuljetuskykyyn auttaa säästämään aikaa huomattavasti. D/E-nopeusluokituksen renkailla voit ajaa tiellä suuremmilla nopeuksilla, jolloin aikaa säästyy entistä enemmän.

Erinomainen käsiteltävyys ja ajomukavuus

Optimoitujen olkapala- ja pintakuviomallien ansiosta Firestonen renkaissa on erinomainen pito pellolla ja käsiteltävyys tiellä. Ajettavuus ja jarrutusvaste ovat tarkat. Uudistettujen rengasrunkojen vaimennusominaisuudet ovat paremmat, jolloin ajossa tuntuu vähemmän tärinää ja melua.

Pitkä ja luotettava käyttöikä

Optimoitujen kumiseosten ja tehtävään sopivien ainutlaatuisten rakenteiden ansiosta Firestonen renkaat ovat erittäin kestäviä. Litteämmät ja leveämmät kosketuspinnat sekä optimoitu olkapalatekniikka jakavat paineen tasaisesti tien pintaan, jolloin rengas kuluu tasaisesti ja sen käyttöikä pitenee. Firestonen tuotteiden suorituskyky ei petä, vaikka rengas olisi osittain kulunut.