Bridgestone Driveguard

Varastossa

589,00 €

Hintaesimerkki koko 205/55 R16. Muut koot kysy hintaa!

Bridgestone Driveguard -kesärengas on suunniteltu kaikkiin autoihin joissa on TPMS-järjestelmä. TPMS-elektroniikka mittaa renkaan sisäistä ilmanpainetta, ja lähettää signaalin auton vastaanottimelle jos paine putoaa alle asetetun tason. Tällöin auton näyttö varoittaa kuljettajaa renkaan puhkeamisesta.

Bridgestone Driveguard tarjoaa luokkansa parasta ajomukavuutta ja märkäpitoa, sekä antaa mielenrauhan lähes kaikenlaisten rengasrikkojen varalta.

Bridgestone Driveguard Summer -kesärenkaan ominaisuuksia ovat:

Loistava hallinta märällä
Leveät vesiurat ja tiheä saippaus kuvion keskialueella tuottavat huippuluokan vesiliirron vastustuskyvyn.

Erinomainen pito kaarteissa
Yhdysrakenteiset olkapalat jakavat kosketuspaineen tasaisesti.

Lyhyt jarrutusmatka
Kumiseoksen korkea silica-pitoisuus ja nano pro-tech -tekniikka.

Vahvistetut kyljet
Bridgestone DriveGuard -renkaat on suunniteltu, jotta voit jatkaa matkaasi renkaan puhjettua. Niiden tukevat, vahvistetut kyljet pitävät sinut tiellä ja kantavat autosi koko painon.

Jäähdytysrivat
Yksinoikeudella patentoimamme huipputekninen jäähdytysripamalli vähentää Bridgestone DriveGuard -renkaiden lämpöä ja kitkaa rengasrikon jälkeen, jotta voit ajaa vielä 80 km kaiken ilmanpaineen kadottua renkaasta.

Ajomatka renkaan puhkeamisen jälkeen voi vaihdella riippuen ajoneuvon kuormasta, lämpötilasta ja siitä milloin rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) alkaa hälyttämään. Bridgestonen DriveGuard-kesärenkaiden märkäpitoluokitus EU-rengasmerkinnässä on A. DriveGuardrenkaita ei tällä hetkellä ole saatavilla pakettiautoihin, ja niitä on vain autoihin, joissa on rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Bridgestone DriveGuard SUMMER saa korkeat testiarvosanat verrattuna kolmen kilpailijan perinteisiin renkaisiin seuraavissa: vesiliirto suoralla, vesiliirto kaarteessa, jarrutus kuivalla ja märkäpito sivusuunnassa. Kilpailijoiden tasolla se on jarrutuksissa märällä sekä ohiajomelussa ja vertailukelpoinen mukavuudessa. Testin suoritti marraskuussa 2015 TÜV SÜD Product Service GmbH (Raportti 713073923-5 – Rengaskoko 225/45 R17).